Pärnu kolledži üliõpilased saavad broneerida kolledži ruume

Pärnu kolledži üliõpilastel on võimalus broneerida Pärnu kolledži ning ka Pärnumaa Arenduskeskuse ruume kolledžiga seotud õppetööks, koosolekuteks või grupitööks. 

Pärnu kolledži üliõpilased saavad õppetööga seoses broneerida grupitöödeks, kursuse koosolekuteks või lihtsalt õppimiseks kolledži ning Pärnumaa Arenduskeskuse ruume läbi kolledži ruumiplaani.

  1. Logi Tartu Ülikooli kasutajatunnustega aadressile www.pcut.ee/ruumid
  2. Peale seda kirjuta Pärnu kolledži IT spetsialistile Ragnar Kolga, ragnar.kolga@ut.ee, kes annab sulle vastavad õigused.
  3. Seejärel ongi sul võimalus kõiki kolledži ruumiplaanis olevaid vabu ruume broneerida.

Broneerimise eelisõigus on Pärnu kolledži õppeosakonnal ja töötajatel, kes võivad vajadusel sinu broneeringu tühistada. Vastav teade broneeringu tühistamise kohta saadetakse sulle e-kirja teel. Ruume ei ole võimalik broneerida päevadele, mil kolledž on suletud.

Broneerida on võimalik ka Pärnumaa Arenduskeskus koosolekuruume, teavitus ruumi broneerimise soovist edasta büroojuhile Evelin Seppor, evelin@parnuma.ee, 5386 0844. Evelin sisestab vastava broneeringu ruumiplaani ise.

Pärnu kolledži üliõpilastel ei ole lubatud ruume broneerida tulu teenimise eesmärgil või koolituse läbiviimiseks. Sel juhul on tegemist ruumide rentimisega, info rentimise kohta asub Pärnu kolledži koduleheküljel ruumide rentimine.

Karjääri Start 2024

Töö- ja praktikamess "Karjääri start 2024" tõi kokku üle 2000 osaleja

Avatud uste päev 2024

Avasta oma tulevikuvõimalused Tartu Ülikooli Pärnu kolledžis - tule avatud uste päevale!

Projektijuhtimise konverents

Pärnu kolledžis toimunud rahvusvaheline konverents avardas projektijuhtimise horisonte