Autor:
Johan Paul Hion

JÄRELVAADATAV: Futulabi Karjäärireivi „Otse tulevikku“

Kolmapäeval, 8. veebruaril toimus Karjäärireivi „Otse tulevikku“. Kajräärieivi korraldas Tartu Ülikooli Futulab koostöös üliõpilastega.

Karjäärireiv oli sissejuhatav üritus ülikooli karjääripäevadele, kus mitmesuguste erialade ja valdkondade esindajad (sh üliõpilased) jagasid karjääri ülesehitamiseks vajalikke nippe ja nõuandeid. Osalejaid julgustati karjääriredelil edasi pürgima ja oma kutsumust järgima, jätmata sealjuures tähelepanuta enda heaolu.

„Juba teist aastat tõime koos üliõpilastega Tartu Ülikooli tudengiteni inspireerivad kogemuslood, mis aitavad mõista võrgustiku, õppimise, proovimise, riskimise, läbikukkumise, kogemuste ja muude karjääri edendamise tahkude olulisust. Selleaastasel karjääriüritusel Karjäärireiv sai sellest kõigest kuulda,“ ütles Karjäärireivi korraldaja Anneli Lorenz.

Veebi ekspoalal sai tutvuda TÜ-s pakutavate karjääriedendusvõimalustega (Futulab, liidriprogramm, mentorlusprogramm, stipendiumid, välismaal õppimise võimalused jne) ning organisatsioonide praktika- ja tööpakkumistega.

JÄRELVAADATAV. Karjäärireivi on järelvaadatav Worksup keskkonnas.

Raha: Foto: Pixabay

Pärnu kolledžis toimub „Matemaatika panganduses“ õppepäev gümnasistidele

Tartu Ülikooli Pärnu kolledž

Kolledži vilistlased jagavad kogemusi ja inspireerivaid karjäärilugusid

Uuele üliõpilasele

Ela üks päev tudengina!