Autor:
Tartu Ülikooli Pärnu kolledž

Avalik loeng "Trends of the Ukrainian cuisine and Volunteer work of chefs and restaurants during the war"

Olete oodatud 27. aprillil kell 14-15 Pärnu kolledžisse (aud. 115) kuulama Ukraina toidukultuuri teemalist loengut „Trends of the Ukrainian cuisine and Volunteer work of chefs and restaurants during the war“.

Loenguga esineb kolledži koostööpartner PhD/dotsent Kateryna Fedosova - Odessa Riikliku Toidutehnoloogia Akadeemia toitlustuse õppejõud ning tunnustatud toidu- ja restoranikonsultant, kes viibib hetkel sõjapaos Poolas. Sellest hoolimata jätkab ta online-õpetamist ning viibib Erasmus-vahetusprogrammi raames aprilli lõpust mai alguseni Eestis andes loenguid Tartus Eesti Maaülikoolis.

Loeng toimub hübriidina ja huvilistel on võimalik jälgida loengut ka üle veebi ühinedes aadressil https://bit.ly/pkauditoorium.

Näitus Pimedusega loodud

Näitus “Pimedusega loodud"

Näitus "Armastusega"

Malle Erendi isikunäitus “Armastusega".
Harmonia Universitatis

Õppeaasta viimane kontsert sarjas „Harmonia Universitatis“