Autor:
Tõiv Jõul

Mount Kenya University esindajad andsid kolledži tudengitele loenguid

Veebruari lõpus külastasid Pärnu kolledžit Erasmuse partnerülikooli – Mount Kenya University õppejõud ja akadeemilised töötajad, eesotsas ülikooli turismikooli (School of Hospitality, Travel & Tourism Management) dekaani Jane Kanjuru´ga.

Külastus toimus Erasmus+ üleilmse õpirände meetme raames, mille eesmärgiks on toetada üliõpilaste ning akadeemiliste ja mitteakadeemiliste töötajate õpirännet kolmandate riikide partnerülikoolide ja Euroopa kõrgkoolide vahel. Pärnu kolledži turismiosakonna praktikakorralduse spetsialisti Getter Koobase sõnul külastas Pärnu kolledži töötajate esindus Keeniat oktoobris, nüüd toimus nendepoolne vastukülastus. 

Keenia külalised andsid siinviibimise ajal kolledži tudengitele loenguid, osalesid praktikamessil, tutvusid kolledži, SAPA ja ForwardSpace´i tegemistega ning Pärnu muuseumi õppeprojektiga. Ühtlasi käidi Tartus tutvumas Tartu Ülikooli peahoone ja Delta demokeskusega.

Hetkel õpib Pärnu kolledžis Erasmus+ vahetusüliõpilasena kaks Keenia tudengit ning ühel Pärnu kolledži turismitudengil on võimalus minna suvel Keeniasse praktikale.

Getter Koobas

Muuhulgas viidi keenlased ka Pärnus uisutama ning Tallinna lauluväljakule kelgutama, mis kujunes neile meeldejäävaks ja värvikaks kogemuseks.

 Edasistest plaanidest rääkides sõnas Getter Koobas, et arutluse all on ühisprojektid-ettevõtmised keskkonnateemade, tudengite lõputööde juhendamise ja teadustööga seoses. Samuti kaalutakse koostööd noorte ettevõtlikkuse arendamise vallas. 

 

projektijuhtimine

Konverents "Projektijuhtimisest projektimajandusse" KOHAD ON TÄIS!

Tudeng ja tudengivari

Ülikool ootab tulevasi üliõpilasi tudengivarjuks

AI

Online seminar - AI and IT meets business and creativity