Autor:
Sandra Peegel

Pärnu kolledžis tähistatakse Rahvusvahelist Üliõpilasspordi Päeva

20. septembril tähistatakse ülemaailmselt Rahvusvahelist Üliõpilasspordi Päeva (IDUS) ning seda tähistatakse ka Tartu Ülikooli Pärnu kolledžis.

20.–21. septembril saavad kolledži üliõpilased ja töötajad osa erinevates Pärnu kolledži üliõpilasesinduse korraldatud tegevustest. 

20. septembril toimub kella 12.15–13.00 Pärnu kolledži õuel võistlused: 

  • "Teate sukad"
  • "Sinu jaoks on see karneval"
  • "Taara bowling"

21. septembril kella 19.30–21.00 Kuninga tn Põhikooli võimlas: 

  • Pime võrkpall (Ylisport reeglitega)
  • Korvpalli 3x3 

Spordipäeva lõpetab 21. septembril kell 22 puhvet APTEK'is Shotpongi turniir. Sportima ja peole on oodatud nii üliõpilased, õppejõud, kui ka töötajad. Ülispordipäeva tähistajaks Pärnu kolledžis on üliõpilasesindus ning Pärnu kolledži spordi eestvedaja Kaur Allaje. 

20. septembril tähistatakse ülemaailmselt Rahvusvahelist Üliõpilasspordi Päeva (IDUS). Seoses sellega kutsub Rahvusvaheline Üliõpilasspordi Föderatsioon (FISU) oma liikmeid ja mõttekaaslasi üle maailma teadvustama spordi olulisust tudengkonna seas. IDUS päev, mis on ametlikult UNESCO poolt välja kuulutatud, toimub maailmas viiendat korda. Eestis koordineerib Rahvusvahelise Üliõpilaspäevaga seotud tegevusi Eesti Akadeemiline Spordiliit koostöös oma liikmeskoolide ning nende spordiklubidega. 

Lisainformatsioon: www.easl.ee/kalender/aasta-2022/eesti/rahvusvahelise-uliopilasspordi-paeva-idus/

 

Inimesekeskne sotsiaalne innovatsioon

Magistriõppekava „Inimesekeskne sotsiaalne innovatsioon“

Näitus Pimedusega loodud

Näitus “Pimedusega loodud"

Lõpuaktus 2024

Pärnu kolledži lõpuaktus 2024