Kui soovid toiduvalmistamisele läheneda teaduspõhiselt, mis tuleb kasuks nii restorani menüüde arendamisel ja tipptaseme saavutamisel kui ka võistlustel, on see mikrokraadikava just sulle sobiv!
Koostöös Eesti tippülikoolidega – Tallinna Tehnikaülikooli, Tallinna Ülikooli ja Tartu Ülikooli Pärnu kolledžiga - oleme välja töötanud professionaalse mikrokraadiprogrammi, mis pakub unikaalset võimalust õppida ja arendada oma oskusi toidutehnoloogia ja disaini vallas.
Kuula lisaks põnevat intervjuud TÜ Pärnu kolledži turismiteenuste kaasprofessoriga Anne Roosipõld (PhD) kokkade akadeemia teemal siin.
Mikrokraadiprogrammi soovitavad Eesti Peakokkade Ühenduse liikmed, peakokad Rudolf Visnapuu, Rene Uusmees ja Herkki Ruubel.
Toimumisaeg: 03.02.2025 – 16.06.2025. Õpe toimub kahepäevaste tsüklitena kaks korda kuus. Programmis õppimiseks saab tööandjalt taotleda õppepuhkust.
Toimumiskoht: Tallinn (Tallinna Tehnikaülikool)
Maht: 17 EAP-d (ainepunkte on võimalik üle kanda tasemeõppesse)
Hind: 1870 eurot (võimalik tasuda ka osade kaupa)
Sihtrühm: peakokad, kokad, toitlustusjuhid ja inimesed, kes soovivad alustada tegevust toitlustusvaldkonnas.
Sisu: õppes on omavahel ühendatud teooria, praktiline tegevus, arutelud ja juhtumid kokkade tööst. Õppeained toetavad õppija professionaalset arengut. Õpingute jooksul läbitakse sellised teemad nagu toidu sensoorne analüüs ja meetodid, toiduainekeemia olemus, disainmõtlemine ning teenusedisaini protsess.
Praktilises osas rakendatakse katsemeetodeid õppijate sensoorsete võimete väljaselgitamiseks ning arendamiseks, kasutatakse toidukeemiat praktilises toiduvalmistamises ja koostatakse tervikliku toitlustusprotsessi arendusprojekt.
Mikrokraadiprogramm koosneb kolmest tasemeõppe ainest.
Õppejõud
Registreerumine: Registreerumise tähtaeg on 22.01.2025
Tunnistus: TalTech täiendusõppe tunnistus