Autor:
Tartu Ülikooli Pärnu kolledž

Mikrokraadiprogramm "Toidutehnoloogia ja disain – kokk kui disainer"

Kui soovid toiduvalmistamisele läheneda teaduspõhiselt, mis tuleb kasuks nii restorani menüüde arendamisel ja tipptaseme saavutamisel kui ka võistlustel, on see mikrokraadikava just sulle sobiv!  

Koostöös Eesti tippülikoolidega – Tallinna Tehnikaülikooli, Tallinna Ülikooli ja Pärnu kolledžiga - oleme välja töötanud professionaalse mikrokraadiprogrammi, mis pakub unikaalset võimalust õppida ja arendada oma oskusi toidutehnoloogia ja disaini vallas.
 

Mikrokraadiprogrammi soovitavad Eesti Peakokkade Ühenduse liikmed, peakokad Rudolf Visnapuu, Rene Uusmees ja Herkki Ruubel.

Toimumisaeg: 10.09.2024 – 22.01.2025. Õpe toimub kahepäevaste tsüklitena kaks korda kuus. 

Toimumiskoht: Tallinn (Tallinna Tehnikaülikool)

Maht: 17 EAP-d (ainepunkte on võimalik üle kanda tasemeõppesse)

Hind: 1870 eurot (võimalik tasuda ka osade kaupa)

Sihtrühm: peakokad, kokad, toitlustusjuhid ja inimesed, kes soovivad alustada tegevust toitlustusvaldkonnas. 

Sisu: õppes on omavahel ühendatud teooria, praktiline tegevus, arutelud ja juhtumid kokkade tööst. Õppeained toetavad õppija professionaalset arengut. Õpingute jooksul läbitakse sellised teemad nagu toidu sensoorne analüüs ja meetodid, toiduainekeemia olemus, disainmõtlemine ning teenusedisaini protsess.
Praktilises osas rakendatakse katsemeetodeid õppijate sensoorsete võimete väljaselgitamiseks ning arendamiseks, kasutatakse toidukeemiat praktilises toiduvalmistamises ja koostatakse tervikliku toitlustusprotsessi arendusprojekt.

Mikrokraadiprogramm koosneb kolmest tasemeõppe ainest.

Nõuded lõpetamiseks: olemasoleva toitlustusteenuse või -toote parendus või uue toitlustusteenuse või -toote kontseptsioon, mis esitatakse lisaks praktilisele tööle ka kirjaliku tööna.

Registreerumine: kuni 21.06.2024

REGISTREERU PROGRAMMI