Kolm Eesti tippülikooli – Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool ning Tartu Ülikooli Pärnu kolledž – on koostanud unikaalse mikrokraadikava, kus saab õppida tundma toidukeemial põhinevaid tehnoloogilisi protsesse ja neid teadmisi oskuslikult rakendada praktilises toote- või teenusedisainis.
Toidutehnoloogia ja disaini mikrokraadiprogramm - Kokk kui disainer - avab erialase kõrghariduse võimalused toitlustusettevõtlusega alustajatele. „Esimesel õppeaastal oli mikrokraadikaval väga mitmekesine õppijate valik klassikalistest à la carte restoranidest kuni koolitoitlustuse ja kaitsejõudude esindajateni välja,“ ütles üks kavajuhtidest Anne Roosipõld Tartu Ülikooli Pärnu kolledžist.
Mikrokraadiprogrammi soovitavad Eesti Peakokkade Ühenduse liikmed, peakokad Rudolf Visnapuu, Rene Uusmees ja Herkki Ruubel.
Kuula lisaks põnevat intervjuud TÜ Pärnu kolledži turismiteenuste kaasprofessoriga Anne Roosipõld (PhD) kokkade akadeemia teemal.
Registreerimine mikrokraadiprogrammi kestab kuni 21. juunini 2024.
Õppetöö toimub Tallinnas.
VAATA MIKROKRAADIPROGRAMMI LISAINFOT JA REGISTREERU