14.–15. märtsil 2024 korraldavad TÜ Pärnu kolledž ja Pärnumaa Kutsehariduskeskus tasuta kahepäevase seminari, mis on tõeline maiuspala kõigile toitlustusvaldkonna professionaalidele ja huvilistele.
Üritus keskendub kahele põnevale teemale: kuidas avada edukas restoran ja millised on praegused toidudisaini trendid. Seminarile on eriti oodatud osalema toitlustusjuhid, restoranijuhid, kokad ning külalislahkuse ja kokanduse alal õpetavad haridustöötajad. Seminari toetab La Fondation pour la Formation Hôtelière Genfist, Šveitsist.
Seminari peaesinejaks on Dr Kateryna Fedosova, kellel on muljetavaldav taust restoraniäri nõustamises. Dr Fedosova töötab dotsendina Odessa Riiklikus Tehnikaülikoolis ja on külalislektor SRH Dresdeni Juhtimiskoolis. Lisaks akadeemilisele tööle juhib ta restoraninõustamisgruppi ConsultingHUB, on loovstuudio DeFazz kaasomanik ja kunstiline juht ning kuulub mitmetesse rahvusvahelistesse külalislahkuse ja turismi organisatsioonidesse.
Esimene seminaripäev on pühendatud eduka restorani avamise saladustele, teisel päeval aga keskendutakse toidudisaini trendidele ja sellele, kuidas toidu esitlus mõjutab kliendi kogemust. Lisaks loengutele ja aruteludele pakub seminar praktilist väärtust läbi kulinaarse töötoa ja degusteerimise, andes osalejatele võimaluse oma oskusi lihvida ja uusi maitseid avastada.
Seminar pakub suurepärast võimalust kõigile, kes soovivad süvendada oma teadmisi ja oskusi külalislahkuse valdkonnas, saada inspiratsiooni ja luua uusi kontakte.
Kõik ettekanded on inglise keeles! Seminar on tasuta.
14.03.2024
Asukoht: TÜ Pärnu kolledž (Ringi 35, Pärnu)
11.45–12.00 | Saabumine ja hommikukohv | |
12.00–14.00 | Seminar "10 sammu eduka restorani avamiseks" | Dr Kateryna Fedosova, hotelli- ja restoraniäri osakonna dotsent Odessa Riiklikus Tehnikaülikoolis, restoraninõustamisgrupi ConsultingHUB juht |
14.00–16.15 | Töötuba | |
16.15–16.30 | Kohvipaus | |
16.30–17.30 | Etetkanded ja arutelu | |
17.30–18.00 | Kokkuvõtted ja tunnistuste jagamine |
REGISTREERU 14.03 SEMINARILE "10 SAMMU EDUKA RESTORANI AVAMISEKS"
15.03.2024
Asukoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus (Niidupargi 12, Pärnu)
10.00–10.25 | Saabumine ja hommikukohv | |
10.25–12.15 | Seminar "Toidudisaini suunad. Disaini ja esitluse mõju restoranitoidule" | Dr Kateryna Fedosova, hotelli- ja restoraniäri osakonna dotsent Odessa Riiklikus Tehnikaülikoolis, restoraninõustamisgrupi ConsultingHUB juht |
12.15–12.30 | Kohvipaus | |
12.30–15.30 | Kulinaarne töötuba "Toidudisain" | |
15.30–15.45 | Degusteerimine ja hindamine | |
15.45–16.15 | Lõpetamine ja tunnistuste jagamine |
REGISTREERU 15.04 SEMINARILE JA TÖÖTUPPA