Autor:
Canva

Tasuta rahvusvaheline seminar restoraniettevõtlusest

14.–15. märtsil 2024 korraldavad TÜ Pärnu kolledž ja Pärnumaa Kutsehariduskeskus tasuta kahepäevase seminari, mis on tõeline maiuspala kõigile toitlustusvaldkonna professionaalidele ja huvilistele.

Üritus keskendub kahele põnevale teemale: kuidas avada edukas restoran ja millised on praegused toidudisaini trendid. Seminarile on eriti oodatud osalema toitlustusjuhid, restoranijuhid, kokad ning külalislahkuse ja kokanduse alal õpetavad haridustöötajad. Seminari toetab La Fondation pour la Formation Hôtelière Genfist, Šveitsist.

Seminari peaesinejaks on Dr Kateryna Fedosova, kellel on muljetavaldav taust restoraniäri nõustamises. Dr Fedosova töötab dotsendina Odessa Riiklikus Tehnikaülikoolis ja on külalislektor SRH Dresdeni Juhtimiskoolis. Lisaks akadeemilisele tööle juhib ta restoraninõustamisgruppi ConsultingHUB, on loovstuudio DeFazz kaasomanik ja kunstiline juht ning kuulub mitmetesse rahvusvahelistesse külalislahkuse ja turismi organisatsioonidesse.

Esimene seminaripäev on pühendatud eduka restorani avamise saladustele, teisel päeval aga keskendutakse toidudisaini trendidele ja sellele, kuidas toidu esitlus mõjutab kliendi kogemust. Lisaks loengutele ja aruteludele pakub seminar praktilist väärtust läbi kulinaarse töötoa ja degusteerimise, andes osalejatele võimaluse oma oskusi lihvida ja uusi maitseid avastada.

Seminar pakub suurepärast võimalust kõigile, kes soovivad süvendada oma teadmisi ja oskusi külalislahkuse valdkonnas, saada inspiratsiooni ja luua uusi kontakte.

Kõik ettekanded on inglise keeles! Seminar on tasuta.

 

PROGRAMM 

14.03.2024 
Asukoht: TÜ Pärnu kolledž (Ringi 35, Pärnu)

11.45–12.00 Saabumine ja hommikukohv  
12.00–14.00  Seminar "10 sammu eduka restorani avamiseks" Dr Kateryna Fedosova, hotelli- ja restoraniäri osakonna dotsent
Odessa Riiklikus Tehnikaülikoolis, restoraninõustamisgrupi
ConsultingHUB juht
14.00–16.15 Töötuba   
16.15–16.30 Kohvipaus  
16.30–17.30 Etetkanded ja arutelu  
17.30–18.00 Kokkuvõtted ja tunnistuste jagamine  

 

REGISTREERU 14.03 SEMINARILE "10 SAMMU EDUKA RESTORANI AVAMISEKS"

 

 

15.03.2024 
Asukoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus (Niidupargi 12, Pärnu)

10.00–10.25  Saabumine ja hommikukohv  
10.25–12.15 Seminar "Toidudisaini suunad. Disaini ja esitluse mõju restoranitoidule" Dr Kateryna Fedosova, hotelli- ja restoraniäri
osakonna dotsent Odessa Riiklikus
Tehnikaülikoolis, restoraninõustamisgrupi
ConsultingHUB juht
12.15–12.30 Kohvipaus  
12.30–15.30 Kulinaarne töötuba "Toidudisain"  
15.30–15.45 Degusteerimine ja hindamine  
15.45–16.15 Lõpetamine ja tunnistuste jagamine  

 

REGISTREERU 15.04 SEMINARILE JA TÖÖTUPPA

 

 

 

 

mikrokraadid2024

Kiire ja paindlik õppimisvõimalus: Pärnu kolledži mikrokraadiprogrammidesse algab vastuvõtt 3. juunil

mikrokraadiprogramm keslik sihtkoha juhtimine

Mikrokraadiprogramm „Kestlik sihtkoha juhtimine"

ressursimajanduse mikrokraad

Mikrokraadiprogramm „Ressursimajandus"