Autor:
Canva

VIIMASED VABAD KOHAD - Mikrokraadiprogramm "Toidutehnoloogia ja disain: kokk kui disainer"

Koostöös Eesti tippülikoolidega - Tallinna Ülikooli ja TalTechiga - oleme välja töötanud professionaalse mikrokraadiprogrammi, mis pakub unikaalset võimalust õppida ja arendada oma oskusi toidutehnoloogia ja disaini vallas. 

Mikrokraadiprogramm algab 2023. aasta oktoobris ning on suunatud peakokkadele, kokkadele, toitlustusjuhtidele ja kõigile, kes soovivad astuda toitlustusvaldkonna põnevasse maailma. Programm pakub praktilisi teadmisi ja oskusi, mis aitavad mõista toidu sensoorseid omadusi, toidukeemiat ning neid teadmisi rakendada toote- ja teenusedisainis.


Programmis õpid:

  • kasutama sensoorse analüüsi meetodeid toidu organoleptiliste omaduste ja kvaliteedi hindamisel, et saada ekspertiks maitsete, lõhnade ja tekstuuride maailmas;
  • tundma toidukeemial põhinevaid tehnoloogilisi protsesse ja oskust neid teadmisi rakendada praktilises toote- või teenusedisainis;
  • rakendama omandatud teadmisi toitlustusteenuse arendusprojekti tegemisel.

Programmi on veel üksikud vabad kohad!

Registreerumine kuni 28.09.2023 e-postil kristel.teearu@ut.ee

Lisainfo

 

Mikrokraadiprorgammi täiendusõpe - Tartu Ülikool

Korduma kippuvad küsimused (KKK)

10 sammu eduka restorani avamiseks

Kolm Eesti tippülikooli – Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool ning Tartu Ülikooli Pärnu kolledž - on koostanud unikaalse mikrokraadikava

mikrokraadid2024

Vastuvõtt Pärnu kolledži mikrokraadiprogrammidesse on avatud